top of page

AANBOD

logotransparant.png

Wil je van je hyperventilatie af?

Verlang je naar een leven met minder angst? 

Wil je graag innerlijke rust, maar voelt het alsof je dagelijks een strijd levert? 

 

Herken je dit?

 • Uit het niets overvalt het je: een ijl gevoel in je hoofd, druk op je borst, droge mond, hartkloppingen, benauwdheid of misselijkheid. Je denkt nog maar één ding: ik moet hier zo snel mogelijk weg! Je bent bang om dood te gaan of om ‘iets te krijgen’.

 

 • Je rijdt op de autosnelweg en hapert even in een bocht. Er gebeurt iets vreemds in je hoofd en je begint lichtjes te zweten. Dit angstaanjagende gevoel doet je bij de volgende rit twijfelen: is er een binnenweg? Of neem ik gewoon de trein? 

 

 • Je bent het vertrouwen kwijt in jezelf en je lichaam. Dat beklemmende gevoel lijkt je hele leven over te nemen. Je voelt je machteloos en gefrustreerd. Je bent het zo beu om je te laten leiden door je angst, maar je ziet geen uitweg. 

 

 • Wanneer je ’s morgens wakker wordt, is het eerste dat je voelt die ‘olifantenpoot’ op je borst. Je had zo gehoopt dat die tijdens de nacht zou verdwenen zijn. NIET dus !

 

 • Je bent een echte doorzetter maar je snakt naar rust. Het voelt alsof je continu aan het ‘overleven’ bent. De angst vreet op den duur al je energie op. Je voelt je zo moe. Als je weer eens nee moet zeggen wanneer je kind of partner vraagt om samen iets leuks te doen, voel je je slecht. 

 

 • “Hopelijk kan ik naar dat feestje gaan. Als ik daar maar niets krijg.” Je gaat bepaalde plaatsen of personen vermijden uit angst voor de angst. In de supermarkt ben je een keer beginnen hyperventileren en nu vind je het heel moeilijk om boodschappen te doen. 

 

Je hebt waarschijnlijk al ondervonden dat je best doen en blijven vechten, niet helpt. Dan waren je hyperventilatie en angst allang verdwenen, met jouw wilskracht en uithoudingsvermogen.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je allesoverheersende angstklachten zijn verdwenen en je niet meer in paniek raakt. Mocht er toch nog een keer een aanval de kop willen opsteken, dan weet je hoe je hiermee om moet gaan. Je herkent het kleinste signaal dat je lichaam geeft en je onderneemt direct actie. 

 

 • Je weer vertrouwen hebt in jezelf en je lichaam. Je voelt dat je je leven weer onder controle hebt. Je leeft vanuit vertrouwen. 

 

 • Die ‘olifantenpoot’ op je borst als sneeuw voor de zon verdwijnt.

 

 • Je meer rust hebt in je hoofd en je leven. En dus opnieuw energie hebt om leuke dingen te doen met je kinderen of partner én hier ook van geniet.

 

 • Je de angst niet meer uit de weg gaat en je op een ontspannen manier je dagelijkse dingen kan doen zoals boodschappen, autorijden, naar de kapper, de tandarts of een feestje gaan. 

 

Dat is mogelijk als je bij mij het traject ‘Van Angst naar Vertrouwen in 5 stappen’ volgt. Het traject duurt 12 weken en bestaat uit 7 individuele sessies van 1,5 uur én 2 supportcalls van maximaal 30 minuten. Na elke sessie worden er opdrachten gegeven waarmee je thuis aan de slag kan. Het is een actief, doelgericht én diepgaand traject. Want alleen met een goed plan, een goede strategie heb je kans op slagen.

Welk resultaat kan je verwachten na dit 5 stappentraject ‘Van Angst naar Vertrouwen’? 

 • Je weet wat je moet doen om je angst beter en slimmer aan te pakken. Je weet precies welke stappen je moet zetten én in welke volgorde, om van angst naar vertrouwen te gaan.

 

 • Je bent weer baas over je lichaam, je angst en dus je leven. Dit voelt bevrijdend. Voortaan beslis jíj of je de autosnelweg neemt, of je naar dat feestje gaat, of naar de supermarkt.

 

 • Je angstklachten zijn erg verminderd of verdwenen en hebben plaats gemaakt voor vertrouwen. 

 

 • Je luistert naar de signalen van je lichaam. Je zal ze tijdig herkennen en hier de juiste manier op reageren.

 

 • Je hebt rust in je hoofd en je leven. Je voelt je krachtig en je hebt weer energie om leuke dingen te ondernemen met de mensen die je graag ziet. 

 

 • Je hebt weer vertrouwen in jezelf en in de toekomst. Je gaat voluit leven in plaats van ‘overleven’.

 

Kortom: Je hebt de kwaliteit van je leven teruggevonden en je voelt innerlijke rust en vertrouwen. 

 

 

Wat is jouw investering?

Je investering voor dit waardevolle en ‘life changing’ traject is 695 euro (incl. btw). 

Deelbetalingen zijn mogelijk in 3 termijnen van 250 euro. 

Inbegrepen in deze prijs: 

 • 7 individuele sessies van 1,5 uur

 • 2 supportcalls van maximaal 30 minuten

 • Opdrachten tussen de sessies door

 • Eventuele verslaggeving aan doorverwijzers zoals (huis)artsen (indien gewenst)

Een eerste (vrijblijvend) verkennend telefoongesprek van maximaal 30 minuten gaat vooraf aan dit traject. Je kan dit gratis gesprek aanvragen door mij een mailtje te sturen (of het contactformulier in te vullen door op deze button te drukken). 

Ben je klaar om weer voluit te gaan leven in plaats van te ‘over-leven’?

 

Veel gestelde vragen

Zijn losse sessies mogelijk?

Ik werk enkel met trajecten omdat ik 100% geloof in de kracht en het resultaat ervan. Tijdens dit traject doorloop je de 5 stappen die nodig zijn om van angst naar vertrouwen en innerlijke rust te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat je pas écht stappen gaat maken als je aan de slag gaat met een volledig traject. En dat wens ik jou van harte!

Is er (gedeeltelijke) terugbetaling?

De meeste mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling voor begeleiding bij een psycholoog. Klik hier(link) voor de verschillende voorwaarden per mutualiteit. 

Hoeveel tijd nemen de thuisopdrachten in beslag?

Je een half uur per dag bezighouden met jouw opdrachten van dit traject, is ideaal. Het vraagt engagement, want jouw motivatie is de sleutel tot succes. Het is een actieve therapie. Het traject is slechts waardevol wanneer jij er iets mee doet!

Je kan dit half uur ook zien als een moment voor jezelf, een rustmoment om naar uit te kijken. Eventueel kan je het opsplitsen in twee keer een kwartier gedurende de dag. Plan deze tijd ook echt in je agenda in. 

Angstvrij na dit traject?

Ik zal je niet beloven dat je na dit traject volledig van je hyperventilatie, angst en paniek verlost bent. Een zekere mate van angst is immers inherent aan het leven. Angst is een normale reactie, een natuurlijk stressmechanisme. Maar ik kan je wél beloven dat je terug controle krijgt over je lichaam, je angst en dus je leven. Je hyperventilatie, angst en paniekgevoelens zullen erg verminderen of verdwijnen en je krijgt een kwalitatiever leven. 

 

bottom of page